Drone

Vi er certificeret til at udføre flyvninger med droner op på til 25kg.  Vi kan med en tung drone holde os mere stabile i luften, hvis der skulle være lidt blæsevejr. Derudover er en tungere drone egnet til at flyve i områder, hvor der er mennesker til stede.

Videoproduktion til drone

Alle droneflyvninger bliver udført af en certificeret dronepilot, som er uddannet til at udføre professionelle droneflyvninger. Inden vi påbegynder en flyvning, planlægger vi altid en flyveplan/rute, hvilket gør flyvningen mere sikker og effektiv.

Vi søger tilladelse hos politiet og underetter private inden for en radius 100 meter fra ruten, så flyvningen forekommer sikkert og lovligt.

Vi er uddannet i at læse de seneste vejrudsigter. Vi er dermed, sikret at vejret er egnet til en sikker flyvning.Det er vores ansvar at du/i er i sikkerhed når der bliver fløjet. Vi er certificeret til at udføre flyvninger med droner op på til 25kg.

Vi kan med en tung drone holde os mere stabile i luften, hvis der skulle være lidt blæsevejr. Derudover er en tungere drone egnet til at flyve i områder, hvor der er mennesker til stede.

Lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt